oktober 2021

juli 2021

juni 2021

mei 2021

april 2021

blog

maart 2021

Klimaatneutraal aanbesteden

februari 2021

?>

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature? Maar ben je ervan overtuigd dat je perfect bij ons past? Open sollicitaties zijn altijd welkom. We maken graag kennis met ambitieuze rechtenstudenten die uit willen groeien tot sterke specialisten, maar ook met ervaren professionals die de kar kunnen trekken.

Over DeHaan Advocaten en Notarissen

Ons uitgangspunt is: we helpen bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. Proactief en met een hands-on-mentaliteit. Onze cliënten mogen rekenen op adviezen en oplossingen van het hoogste niveau. Dat kan alleen als we het beste uit onszelf halen; als individu én als team. Daarom ondersteunen en inspireren we elkaar.

DeHaan Advocaten en Notarissen heeft vestigingen op meerdere locaties, met ongeveer 130 medewerkers, waarvan 70 advocaten, (kandidaat)notarissen en juristen. Wij geloven dat échte aandacht het verschil maakt. Daarmee bedoelen we: méér dan gemiddeld betrokken en toegewijd zijn bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten, en altijd in verbinding.

Open sollicitatie • Motivatie

 • Sleep bestanden hierheen of

  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

   Stuur minimaal de volgende bestanden mee: Motivatiebrief, Curriculum vitae en een ongeschoonde cijferlijst.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Sollicitatieprocedure

  Eerste gesprek

  Leuk dat je solliciteert bij DeHaan! We doen ons uiterste best om de procedure snel en transparant te laten verlopen.

  Gedurende de sollicitatieprocedure maak je kennis met je toekomstige leidinggevende, een collega van P&O en een directe collega. Je krijgt hierdoor een zo goed mogelijke indruk van onze organisatie en de functie.

  We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat je ons te bieden hebt. Uiteraard krijg je ook informatie over ons als organisatie, de functie en krijg je de ruimte om vragen te stellen.

  Kort na het gesprek ontvang je van ons een terugkoppeling.

  Tweede gesprek

  Tijdens het tweede gesprek gaan we in op jouw ervaring en op de mogelijke match tussen jou en DeHaan. Vaak is er een toekomstige collega aanwezig bij dit gesprek. Deze collega kan je alles over de functie vertellen en je proeft meteen iets van de collegialiteit en sfeer.

  Een assessment kan onderdeel uitmaken van het tweede gesprek. Kort na het gesprek ontvang je van ons een terugkoppeling.

  Arbeidsvoorwaarden

  Je hebt een aanbod gekregen. Een aanbod is een overzicht van de functie en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Zodra we overeenstemming hebben, ontvang je jouw arbeidsovereenkomst.

  Welkom bij DeHaan!

  We hebben overeenstemming! Je treedt bij ons in dienst. We kijken uit naar je komst.

  Kort voor je indiensttreding ontvang je een introductieprogramma. Hierdoor weet je wat je de eerste periode kan verwachten.

  Andere vacatures